Akcesoria i dodatki kawowe

Proponujemy Państwu niezbędne akcesoria i dodatki do parzenia kawy i herbaty. Rzeczy potrzebne do wyposażenia profesjonalnego lokalu gastronomicznego, jak i domowej kuchni. Znajdą tu Państwo wszystko to co pomaga, by przyrządzić i podać najlepszej klasy produkty. Prosimy o kontakt w celu uzyskania informacji o cenie i ilości dostępnych produktów.

2_tamper

Tamper, stal nierdzewna, wypukły, śr. 57mm

Tamper wykonany z jednego kawałka stali nierdzewnej, wypukły. Średnica: 58mm.
cena do negocjacji

3_dzbanek-do-mleka

Dzbanki do mleka

Oferujemy również dzbanki do spieniani mleka o pojemnościach: 15ml, 30ml, 50ml, 100ml, 150ml, 300ml, 350ml, 600ml, 1l, 1,5l, 2l.
cena do negocjacji

1_termometr

Termometr do mleka, 14cm

Termometr bimetaliczny z sondą, z klipsem. Specjalnie wyskalowany w stopniach Celsjusza i Fahrenheita. Zakres: 0/+100 C. Sonda: dł. 135mm. Tarcza: śr.45mm
cena do negocjacji

4_miad

Miód

Naturalny, ekologiczny miód lipowy w saszetce jednorazowej 6g.
cena do negocjacji

5_cukier-biaay-w-paluszkach

Cukier w paluszkach

Cukier biały w paluszkach Lavazza 1000szt.
Masa: 5g
cena do negocjacji

6_cukier-biaay-w-saszetkach-z-logiem

Cukier w saszetkach z logo

Cukier biały w saszetkach z logiem klienta 1000szt.

Masa: 5g
cena do negocjacji

7_cukier-biaay-w-paluszkach-z-logiem

Cukier w paluszkach z logo

Cukier biały w paluszkach z logiem klienta 1000szt.
Masa: 5g
cena do negocjacji

8_cukier-trzcinowy-w-saszetkach-z-logiem

Cukier trzcinowy

Cukier trzcinowy w saszetkach z logiem klienta 1000szt.
Masa: 5g

cena do negocjacji

9_cukier-trzcinowy-w-paluszkach-z-logiem

Cukier trzcinowy w paluszkach

Cukier trzcinowy w paluszkach z logiem klienta 1000szt.
Masa: 5g
cena do negocjacji

a1_slodzik

Słodzik

Słodzik 1000szt.
Masa: 0,8g
cena do negocjacji

Oferujemy produkty producentów:

Cavena S.C., ul. Kawy 34 lok.30, 01-496 Warszawa, tel.: 22 620 20 03

tworzenie stron www
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.