Poradnik

Kawa

Bogaty smak i wyrazisty aromat, wydobyte z palonych ziaren sprawiają, że kawa ma na świecie miliony wielbicieli. Pierwsze wzmianki o naparze przyrządzanym z ziaren kawowca pochodzą z terenów Etiopii. Na terenie Europy napój zaczęto spo... więcej»

Parzenie kawy

Bogactwo zaklęte w małych ziarnach… Intensywne, pobudzające espresso. Delikatne, mleczne cappuccino. Aromatyczne, aksamitne latte macchiato. Każdy z nas preferuje odmienny rodzaj napoju opartego na ziarnach kawy. ... więcej»

Herbata

Szlachetna barwa, bogactwo smaku powstałe z zaparzenia liści i pąków roślin z rodziny Camellia przyczyniły się do spopularyzowania herbaty na całym świecie. Napar przyrządzany jest z różnych odmian rośliny, co powoduje, że wyróżnia s... więcej»

Cavena S.C., ul. Kawy 34 lok.30, 01-496 Warszawa, tel.: 22 620 20 03

tworzenie stron www
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.